VDM

“ ECHIPAMENTE SI USTENSILE PENTRU EXECTUAREA CURATENIEI”

 

Valori si sistem de lucru

 

 VDM este o companie italiana lider in domeniul proiectarii si producerii de carucioare si ustensile profesionale pentru efectuarea curateniei la nivel industrial.

 Increderea clientilor in produsele firmei este valoarea pe care se bazeaza activitatea companiei. Produsele si serviciile VDM sunt rezultatul competentei si pasiunii celor care- si desfasoara activitatea aceasta companie cu sediul in regiunea Padova din Italia.

 Sistemul de lucru este organizat si structurat, dar nu este rigid, astfel ca se ofera un raspuns prompt si precis tuturor clientilor. Alegand flexibilitatea ca fiind punctul de referinta, VDM doreste sa fie o companie de prima importanta pe piata produselor profesionale pentru curatenie si doreste sa contribuie decisiv la dezvoltarea ei.

VDM este membra a grupului ICMT – Italian Cleaning Manufacturers Team, regiunea Padova. Misiunea VDM este de a construi valoare pentru clienti, iar aceasta este si viziunea care leaga celelalte companii in cadrul ICMT, promovand brandul “ Made in Italy”.

VDM isi comercializeaza produsele in Italia prin intermediul a 15 agenti regionali generali, iar in restul lumii prin distribuitori directi.

 Politica de calitate si protejarea mediului

 VDM acorda maxima atentie calitatii produselor si serviciilor, cat si protejarii mediului inconjurator. Detine un sistem integrat de asigurare a calitatii si management de mediu, cu respectarea standardelor de calitate ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004. Angajamentele asumate sunt stipulate in Manualul Sistemului Integrat de Management al Calitatii si Mediului, fiind respectate de toti angajatii VDM.

 

 

Catalog VDM