Turbolava Maxi

Turbolava Maxi
Produse si echipamente Cimel
Turbolava Maxi este o masina combinata de spalat si uscat pardoseli pentru spatii medii, cu recuperare automata a apei reziduale…

Turbolava Maxi este o masina combinata de spalat si uscat pardoseli pentru spatii medii, cu recuperare automata a apei reziduale – curata orice podea intro singura trecere pana la marginea peretilor. Este construita din otel inoxidabil si alte materiale de calitate ridicata.

Turbolava Maxi este usor de utilizat si depozitat, este foarte rapida si eficienta pentru curatatul cotidian sau curatatul intensiv in spatiile de dimensiuni medie cum ar fi : centrele de sanatate, clinici, restaurante, pub-uri, centre sportive, birouri si magazine. Periile rotative in sens opus cuplate cu un sistem inovativ de vacuum asigura capabilitatea de a indeparta chiar si cele mai dure pete utilizand un minim de detergent. Si, Turbolava Maxi vine echipata cu suporti paduri, o varietate de perii si paduri care pot fi utilizate pentru curatatul covoarelor. Nu exista un sistem mai usor si mai bun care sa indeplineasca toate cerintele de intretinere pardoseli solicitate in spatiile medii, prin puterea ei de indepartare pete, maturare sau polisare.
 

Caracteristici tehnice
Motor monofazic cu colector camp inchis
Voltaj: 230 V 50 Hz
Putere: 640 W
Filtru contra interferentelor radio
Latimea utila de lucru : 43 cm
Racleta aspiratie 48 cm
Perii 2 perii circulare
Presiune perie 10 kg
Viteza perie 550 rpm
Capacitate rezervor soutie 8 lt
Capacite rezervor de recuperare 3 lt
Capacite rezervor de recuperare 3 lt
Greutate neta a masinii 19 Kg
Viteza ventilator aspiratie 10000 rpm
Aspiratie 700mm
Dimensiuni corp (manerul exclus)
Lungime 56,5 cm
Latime 43 cm
Inaltime 51 cm
Turbolava Maxi