Turbolava Facile 35

Turbolava Facile 35
Produse si echipamente Cimel
Masina de curatat pardoseli model Facile 35 cu design modern si agreabil, este aparatul ideal pentru curatatul cotidian si periodic,…

Masina de curatat pardoseli model Facile 35 cu design modern si agreabil, este aparatul ideal pentru curatatul cotidian si periodic, indiferent de tipul de pardoseala. In ciuda dimensiunilor sale , este o masina profesionala compacta dedicata de asemenea utilizarii neprofesionale si personalului neinstruit. Pentru o utilizare usoara si rapida Facile 35 are o greutate redusa dar construita cu materiale rezistente pentru o viata indelungata.

Compacta, manevrabila si usor de a fi manipula chiar si pe scari, poate fi depozitata aproape oriunde. Curatatul ei este cu adevarat eficient datorita celor doua peri plate rotative in sens contrar, cu design special ce utilizeaza o cantitate minima de detegent, indepartand cele mai dure murdarii chiar si dupa spatiile chituite si colturile marginile peretilor, cu o gama diversificata de perii optionale si paduri de difere culori. Este flexibila in a garanta rezultate imbunatatite cu orice tip de pete.

Turbolaba Facile 35 contrar competitoriilor sai , este echipata cu racleta de aspiratie si un sistem real de vacuum ce garanteaza o aspiratie completa, intr-un rezervor de 4 lt. pentru solutie contaminata, a tuturor timpurilor de pardoseli, inclusiv a marginiilor peretilor astfel ca pardoseala dvs., va fi curatata imediat, uscata si gata pentru utilizare imediata.

Facile 35 este excelenta pentru curatatul atata a spatiilor domestice cat si a celor publice cum ar fi : restaurantele, puburi, magazine, alimentari, fast fooduri, sali de sport si multe alte locatii. Noi curatat unde cele mari nu pot !

 

Caracteristici tehnice - Turbolava Facile 35
Motor perie 230V.50/60 Hz – 640 W
Sistem vacuum Sistem vacuum cu ventilator triplu
Perii 2 peri plate cu parul inclinat
Viteza perie 550 r.p.m.
Presiune pe perie 8 kg
Capacitate rezervor solutie 4 lt
Capacitatea teoretica de lucru 400m2/h
Capacitate rezervor de recuperare 4 lt
Greutate 14 kg
Dimensiuni corp ( manerul exclus)
Lungime 45 cm
Latime 36 cm
Inaltime 26 cm
Turbolava Facile 35